Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να αρχίσουμε το ματς σαν να είναι 0-0»

«Να αρχίσουμε το ματς σαν να είναι 0-0»
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 - 09:46

Ο Θρύλος αναχωρεί για το Κράσνονταρ, όπου αύριο Τρίτη, το βράδυ στις 22:00, θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα, για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Με το 4-0 του πρώτου ματς, στις αποσκευές του, ο Θρύλος είναι έτοιμος για να κάνει αύριο το αποφασιστικό βήμα και να βρεθεί, εκ νέου, στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Για να συμβεί αυτό, ο Γκιλιέρμε ζητά από την ομάδα να είναι σοβαρή και πειθαρχημένη, αρχίζοντας το αυριανό ματς, σαν να ήταν 0-0…

«Πρέπει να κάνουμε αυτό που κάναμε έως τώρα. Να κάνουμε ένα παιχνίδι δυνατό. Να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα, δυνατοί, σοβαροί και στο τέλος πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα που έχουμε πάρει στην έδρα μας, μας κάνει να νιώθουμε κάποια ασφάλεια. Όμως ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό και επικίνδυνο αντίπαλο. Θα πρέπει να αρχίσουμε το ματς σαν να είναι 0-0. Να προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και μετά να αμυνθούμε πάρα πολύ καλά», ήταν τα λόγια του μέσου του Ολυμπιακού, κινητήριου μοχλού στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, κατά την αναχώρηση της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Άνοιξε λογαριασμό ο Σολδάνο! (vid)

Άνοιξε λογαριασμό ο Σολδάνο! (vid)

Ο Αργεντινός επιθετικός ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Μπόκα Τζούνιορς από τον Ολυμπιακό άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση κόντρα στη Μπάνφιλντ.