Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα πάντα για την πρόκριση!

Τα πάντα για την πρόκριση!
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 - 21:20

90 λεπτά μακριά από μία πολύ μεγάλη και σημαντική πρόκριση στους ομίλους του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν το βράδυ της Τρίτης (27/08) την Κράσνονταρ στις 22:00 ώρα Ελλάδος στην Ρωσία στη ρεβάνς του 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι Πειραιώτες είναι, λοιπόν, πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι έχουν και στη ρεβάνς για να πάρουν το «χρυσό» εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Κάτι το οποίο τόνισε τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και ο Ρούμπεν Σεμέδο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον επαναληπτικό με τους Ρώσους.

Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι έχουν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία μπροστά τους και δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να την αφήσουν να πάει χαμένη.

Το κίνητρο να αγωνιστούν στο Champions League είναι τεράστιο για όλους και γι’ αυτό είναι πανέτοιμοι να παίξουν σαν να μην είχε γίνει το πρώτο ματς στο Φάληρο, δίνοντάς τα όλα για την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θρύλος είναι έτοιμος να γράψει για μία ακόμη φορά ιστορία, όμως, άπαντες γνωρίζουν ότι για να τα καταφέρει θα πρέπει να δώσουν και τη ψυχή τους, «καθαρίζοντας» την υπόθεση πρόκριση.

Ένα γρήγορο γκολ θα τελείωνε μία και καλή όποια σκέψη υπάρχει στους Ρώσους για ανατροπή και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας φυσικά το νου τους και στα μετόπισθεν.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν δεχτεί, άλλωστε, μέχρι στιγμής ούτε γκολ στα 6 επίσημα παιχνίδια τους και σκοπεύουν να διευρύνουν το συγκεκριμένο σερί και στην Ρωσία, πανηγυρίζοντας έτσι την πρόκριση.

Η επιστροφή στα αστέρια είναι κοντά και άπαντες θα τα δώσουν όλα, ώστε αυτή να «σφραγιστεί» οριστικά το βράδυ της Τρίτης (27/08).

Διαβάστε επίσης