Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλυτη συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό...

Απόλυτη συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό...
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 - 22:26

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο, μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League την προηγούμενη εβδομάδα, έπειτα από τη μεγάλη του νίκη με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Κράσνονταρ.

Ωστόσο, ακόμη η δουλειά δεν έχει τελειώσει και αυτό είναι κάτι το οποίο έχουν καταλάβει όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Η ρωσική ομάδα δεν έχει να χάσει τίποτα θα τα παίξει όλα για όλα στη ρεβάνς και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που οι Πειραιώτες δεν θα πρέπει να χάσουν ούτε στιγμή τη συγκέντρωσή τους.

Φυσικά, μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν την τύχη της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League στα χέρια τους, ωστόσο, θα πρέπει να δείξουν και στη ρεβάνς στην Ρωσία το πόσο πολύ θέλουν και «διψούν» να πάνε στα αστέρια!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του, οι οποίοι θα αγωνιστούν με απόλυτη συγκέντρωση, γνωρίζοντας πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να «κλειδώσουν» την πολυπόθητη πρόκριση.

Η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στον Θρύλο, όμως, ακόμη υπάρχουν 90 λεπτά που θα πρέπει να τα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» όλα για να τα καταφέρουν.

Διαβάστε επίσης

Στα αστέρια πάμε!

Στα αστέρια πάμε!

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ, έχοντας τεράστια «δίψα» για την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League.

Τα πάντα για την πρόκριση!

Τα πάντα για την πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μόλις 90 λεπτά μακριά από την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League, έτοιμος να γράψει ξανά ιστορία, με όλους στις τάξεις της ομάδας να είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη!