Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δίκαιη νίκη, συγχαρητήρια στην ομάδα»

«Δίκαιη νίκη, συγχαρητήρια στην ομάδα»
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - 00:51

Χαρούμενος για την παρουσία της ομάδας του στους ομίλους του Champions League, δήλωσε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης κόντρα στην Κράσνονταρ μετά το πρόβλημα τραυματισμού του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης υπογράμμισε ότι το μοναδικό πράγμα που μετράει είναι η πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην CosmoteTV:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, σήμερα πήραμε μια δίκαιη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ αλλά αντιδράσαμε αμέσως κι αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά και καταφέραμε αυτό που αξίζαμε. Είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή. Στο ζέσταμα ήταν αμφίβολη η παρουσία του Γκερέρο, οπότε ετοιμάστηκα. Σημασία δεν έχει αυτό, όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα να προσφέρουμε. Αυτό έκανα κι εγώ.

Δεν έχω πρόβλημα με το χτύπημα που δέχθηκε. Αντικαταστάθηκα διότι είχε πρόβλημα κόπωσης, δεν έχω θέμα τραυματισμού. Σημασία έχει μόνο ότι προκριθήκαμε. Δεν έχω προτίμηση για τους αντιπάλους στους ομίλους, μπορεί να παίξουμε με μια αγγλική ομάδα, μια ισπανική, δεν ξέρω. Πάντως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο».

Διαβάστε επίσης

Εκεί θα απολαύσετε τον Θρύλο! (pics)

Εκεί θα απολαύσετε τον Θρύλο! (pics)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Champions League, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται και εμείς στο gavros.gr σκεφτήκαμε να βρούμε λύσεις σε όλους τους αντιπάλους του για το από πού μπορούν να τον απολαύσουν.

Όταν έχει στο τιμόνι έναν… οπαδό!

Όταν έχει στο τιμόνι έναν… οπαδό!

Είναι μόνο η αρχή. Αυτή η πρόκριση είναι το ελάχιστο, από τα όνειρα του Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον Ολυμπιακό! Οι ΓΑΥΡΟΙ μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι…