Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πιστεύω σε όλους σας, μεγάλος μας στόχος το πρωτάθλημα»

«Πιστεύω σε όλους σας, μεγάλος μας στόχος το πρωτάθλημα»
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - 01:08

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Champions League μετά τη νέα του νίκη κόντρα στην Κράσνονταρ στην Ρωσία.

Ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας, πανηγυρίζοντας μαζί τους την σπουδαία πρόκριση των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μίλησε και στους παίκτες του, μοιράζοντάς τους συγχαρητήρια για την επιστροφή στα αστέρια, ενώ αναφέρθηκε και στον μεγάλο στόχο της σεζόν για τον Ολυμπιακό, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Τέλος, εξέφρασε για μία ακόμη φορά την πολύ μεγάλη πίστη που έχει σε όλους ότι μπορούν να καταφέρουν όλους τους στόχους των «ερυθρόλευκων» τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια:

«Συγχαρητήρια σε όλους για την επιστροφή στους ομίλους του Champions League. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία και σας αξίζουν πολλά μπράβο. Θα παίζουμε στους ομίλους, όμως ο ρεαλιστικός μας στόχος και μεγάλος είναι το πρωτάθλημα. Πιστεύω σε όλους σας».

Διαβάστε επίσης

Εκεί θα απολαύσετε τον Θρύλο! (pics)

Εκεί θα απολαύσετε τον Θρύλο! (pics)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Champions League, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται και εμείς στο gavros.gr σκεφτήκαμε να βρούμε λύσεις σε όλους τους αντιπάλους του για το από πού μπορούν να τον απολαύσουν.