Συνάντηση Αυγενάκη-Μώραλη...

Την προσεχή Τρίτη (03/09) ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Γιάννη Μώραλη.
Οι δυο τους θα συζητήσουν για τα μέτρα ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας στα γήπεδα και την αντιμετώπιση της βίας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Αναλυτικά:
«Στο πλαίσιο του κύκλου επαφών με τους επικεφαλής των ΠΑΕ, για τα μέτρα ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας στα γήπεδα και την αντιμετώπιση της βίας, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα συναντηθεί την προσεχή Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 15:30 με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Γιάννη Μωραλη και την επομένη, Τετάρτη 4/9 στις 15:00, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη».