Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι…

Θρύλος είσαι…
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - 22:06

Τους αντιπάλους του στους ομίλους του Champions League έμαθε το απόγευμα της Πέμπτης (29/08) ο Ολυμπιακός. Με τις Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα να βρίσκονται στο δρόμο των «ερυθρόλευκων». Τρεις πανίσχυρους αντιπάλους, με τεράστια μπάτζετ, ιστορία και χρηματιστηριακή αξία…

Όπως γίνεται αντιληπτό το έργο του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ δύσκολο… Όμως ο Θρύλος στα δύσκολα τα καταφέρνει, όπως τόνισε και ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση στο Μονακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταφέρει να πετύχουν τον πρώτο τους και μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν, να επιστρέψουν στα αστέρια. Με τους περισσότερους στις τάξεις της ομάδας να μην είχαν ποτέ αυτή την ευκαιρία, η οποία αποτελεί και όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή.

Πλέον, κατάφεραν να το κάνουν πραγματικότητα και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, κυνηγώντας την υπέρβαση. Φυσικά, οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι πρώτος τους και πιο εφικτός στόχος είναι η 3η θέση, με τον Ερυθρό Αστέρα να διαθέτει ωστόσο πολύ καλή ομάδα.

Ο Θρύλος, ωστόσο, θα παλέψει για την πρόκριση στους «16» του Champions League, έχοντας για μεγάλο του «όπλο» τη «δίψα» που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και το «καμίνι» του, το «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκεί, όπου έχουν «λυγίσει» ομάδες τεράστιες, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους, η Άρσεναλ, η Ντόρτμουντ, η Μπενφίκα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ κ.α.

Με όλους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να είναι αποφασισμένοι να πράξουν το ίδιο και φέτος, αρχής γενομένης στην πρεμιέρα των ομίλων κόντρα στην Τότεναμ στο Ναό.

Διαβάστε επίσης

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Λοβέρα! (pic)

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Λοβέρα! (pic)

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι οριστικά παίκτης του Θρύλου, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τους «ερυθρόλευκους», φορώντας και για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού.