Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιθετικός μπακ, με ταχύτητα (vids)

Επιθετικός μπακ, με ταχύτητα (vids)
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 - 11:13

Ακόμη μία προσθήκη ετοιμάζει για σήμερα, τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ο Ολυμπιακός. Ο Μπρούνο Γκασπάρ φθάνει στη χώρα μας το απόγευμα, λίγο μετά τις 5 και αφού ολοκληρώσει όλες τις τυπικές διαδικασίες, θα υπογράψει και θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Στα βίντεο που ακολουθούν, μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση, από τον δεξιό αμυντικό, τον οποίο ήθελε και πέρυσι ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για έναν επιθετικό μπακ, με ταχύτητα, καλό έλεγχο της μπάλας και δημιουργικές αρετές. Αν και εφόσον ο Ομάρ αποχωρήσει για ομάδα του εξωτερικού και ο Γκασπάρ αναλάβει τον ρόλο του βασικού δεξιού οπισθοφύλακα στον Ολυμπιακό, αναμένεται να κάνει… «όργια» με τον Ποντένσε, στην πλευρά τους.

Διαβάστε επίσης

Δεν κρύβεται η χαρά του Μάξι! (pics)

Δεν κρύβεται η χαρά του Μάξι! (pics)

Με το χαμόγελο στα χείλη ο Αργεντινός, φαίνεται έτοιμος να… σκάσει από τη χαρά του, που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού! Δείτε τις φωτό!

Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπρούνο Γκασπάρ!

Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπρούνο Γκασπάρ!

Λοβέρα και Μπενζιά δεν ολοκληρώνουν το μεταγραφικό «παζλ» του Ολυμπιακού, καθώς φτάνει και ο Πορτογάλος μπακ! Με ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή ημέρα, μέχρι το τέλος της.