Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώνει και τυπικά με Μπενζιά - Λοβέρα

Τελειώνει και τυπικά με Μπενζιά - Λοβέρα
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 - 09:49

Ο Μάξι Λοβέρα, αν και ήρθε μετά τον Γιασίν Μπενζιά, χρονικά, ήταν ο πρώτος εκ των δύο που έβαλε την υπογραφή του, στο συμβόλαιό του, με τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός Αργεντινός (όπως κυκλοφόρησε και η σχετική φωτό) είναι έτοιμος να αποτελέσει και επίσημα, παίκτη του Θρύλου και να αρχίσει να γράφει τις νέες, χρυσές σελίδες της καριέρας του. Για τον 20χρονο άσο αναμένονται σήμερα οι ανακοινώσεις, από την ΠΑΕ.

Κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και με τον Γιασίν Μπενζιά. Ο Αλγερινός μέσος βρίσκεται στην χώρα μας από προχθές και παρά τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του, οι οποίες έμεναν να διευθετηθούν, το θέμα αναμένεται να έχει ευτυχή κατάληξη και εντός της ημέρας να υπάρξουν και ανακοινώσεις. Ορισμένα διαδικαστικά και κάποιοι όροι στο συμβόλαιο του Μπενζιά κράτησαν την υπόθεση από το να φτάσει χθες στο τέλος της. Κάτι που αναμένεται να συμβεί σήμερα.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπρούνο Γκασπάρ!

Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπρούνο Γκασπάρ!

Λοβέρα και Μπενζιά δεν ολοκληρώνουν το μεταγραφικό «παζλ» του Ολυμπιακού, καθώς φτάνει και ο Πορτογάλος μπακ! Με ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή ημέρα, μέχρι το τέλος της.