Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλυτος στο πρώτο… ζόρικο πρόγραμμα!

Απόλυτος στο πρώτο… ζόρικο πρόγραμμα!
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:25

Ο Ολυμπιακός πέρασε με επιτυχία το πρώτο… ζόρικο πρόγραμμα για τη φετινή σεζόν…

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα σε 12 ημέρες έδωσαν 4 πολύ σημαντικά παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα, καταφέρνοντας να πάρουν ισάριθμες νίκες με συντελεστή τερμάτων 8-1!

Οι Πειραιώτες αρχικά επικράτησαν με το εμφατικό 4-0 της Κράσνονταρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ του Champions League, στη συνέχεια νίκησαν με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα, «καθάρισαν» με «διπλό» την πρόκριση στα αστέρια με 2-1 κόντρα στους Ρώσους, ενώ τέλος έσπασαν το «μπλόκο» στην Λάρισα με 1-0.

Το πρώτο πρόγραμμα «φωτιά» πέρασε άκρως επιτυχώς για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, τα ακόμη πιο δύσκολα έρχονται μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων… Με την έναρξη των ομίλων του Champions League, αλλά και τα ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, έχει την ευκαιρία αυτές τις ημέρες της διακοπής να δουλέψει σκληρά με τους παίκτες του, ώστε να παρουσιαστούν ακόμη πιο βελτιωμένοι στην επιστροφή τους στη δράση, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Ο Μαρτίνς ξέρει καλά τον Γκασπάρ…

Ο Μαρτίνς ξέρει καλά τον Γκασπάρ…

Ο 26χρονος άσος συνεργάστηκε με τον κόουτς των Πειραιωτών στη Βιτόρια Γκιμαράες, τη σεζόν 2016-17. Εκείνη η χρονιά, μάλιστα, ήταν η καλύτερη στην καριέρα του νέου μπακ του Ολυμπιακού…

Δεν χάνει με… τίποτα ο Θρύλος!

Δεν χάνει με… τίποτα ο Θρύλος!

Ήττα… αγνοείται για τον Ολυμπιακό εδώ και 186 ημέρες, από τις 28/2! 16 σερί επίσημα ματς αήττητη η ομαδάρα του Πέδρο Μαρτίνς, 24 μαζί και με τα φιλικά του καλοκαιριού!