Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην κορυφαία 11αδα της Πρέμιερ Λιγκ ο Μαζουακού! (pic)

Στην κορυφαία 11αδα της Πρέμιερ Λιγκ ο Μαζουακού! (pic)
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:04

Στους κορυφαίους 11 ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ για την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται ο Αρτούρ Μαζουακού.

Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού και νυν της Γουέστ Χαμ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη με 2-0 των «σφυριών» κόντρα στην Νόργουιτς, έχοντας την ασίστ του πρώτου γκολ για την ομάδα του.

Έτσι, ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος αριστερός μπακ της αγωνιστικής και βρέθηκε με αυτό τον τρόπο στην καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ για την προηγούμενη εβδομάδα, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 8.8.

Ο Μαζουακού είναι ένας από τους πρώην παίκτες του Θρύλου, ο οποίος διαπρέπει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, «ξεγυμνώνοντας» τους… αντικειμενικούς για τα μύρια… όσα που έγραφαν στο παρελθόν…

Διαβάστε επίσης

Απόλυτος στο πρώτο… ζόρικο πρόγραμμα!

Απόλυτος στο πρώτο… ζόρικο πρόγραμμα!

Ο Ολυμπιακός έδωσε μέσα σε 12 ημέρες 4 παιχνίδια κόντρα σε Κράσνονταρ, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ, καταφέρνοντας να πάρει ισάριθμες νίκες με συντελεστή τερμάτων 8-1!

Ο Μαρτίνς ξέρει καλά τον Γκασπάρ…

Ο Μαρτίνς ξέρει καλά τον Γκασπάρ…

Ο 26χρονος άσος συνεργάστηκε με τον κόουτς των Πειραιωτών στη Βιτόρια Γκιμαράες, τη σεζόν 2016-17. Εκείνη η χρονιά, μάλιστα, ήταν η καλύτερη στην καριέρα του νέου μπακ του Ολυμπιακού…

Δεν χάνει με… τίποτα ο Θρύλος!

Δεν χάνει με… τίποτα ο Θρύλος!

Ήττα… αγνοείται για τον Ολυμπιακό εδώ και 186 ημέρες, από τις 28/2! 16 σερί επίσημα ματς αήττητη η ομαδάρα του Πέδρο Μαρτίνς, 24 μαζί και με τα φιλικά του καλοκαιριού!