Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με αυτούς θα παίζει στους ομίλους η Τότεναμ...

Με αυτούς θα παίζει στους ομίλους η Τότεναμ...
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:10

Τους ποδοσφαιριστές που θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει στις αναμετρήσεις του ομίλου του Champions League όπου βρίσκεται μαζί με τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε η Τότεναμ.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δήλωσε στην ευρωπαϊκή λίστα των «πετεινών» 23 ποδοσφαιριστές και μέσα σε αυτούς βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο.

Αναλυτικά η λίστα της Τότεναμ: Γιορίς, Γκαζανίγκα, Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Σάντσες, Ντάιερ, Γουόκερ-Πίτερς, Οριέ, Ντέιβις, Σον, Γουίνκς, Λαμέλα, Γουανιάμα, Σισοκό, Λο Σέλσο, Σεσενιό, Ντέλε Άλι, Έρικσεν, Μόουρα, Ντομπελέ, Κέιν, Πάροτ.

Να θυμίσουμε ότι οι Άγγλοι την πρώτη αγωνιστική αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

Ομάδα χωρίς… ταβάνι!

Ομάδα χωρίς… ταβάνι!

Ο φετινός Ολυμπιακός «συστήθηκε» με τον καλύτερο τρόπο στον κόσμο του, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και, με το υπερπλήρες ρόστερ του, αφήνει υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα…

Είναι «killer» και το δείχνει με το… καλημέρα! 

Είναι «killer» και το δείχνει με το… καλημέρα! 

Ο Ελ Αραμπί έχει ξεκινήσει ιδανικά τη θητεία του στον Ολυμπιακό, δείχνοντας την δεινότητά του στο σκοράρισμα, μετρώντας 3 γκολ στα μόλις 264 λεπτά που έχει αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους», ενώ του ακυρώθηκε κανονικό γκολ κόντρα στην ΑΕΛ.