Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι «killer» και το δείχνει με το… καλημέρα! 

Είναι «killer» και το δείχνει με το… καλημέρα! 
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:51

Ο Ολυμπιακός έψαχνε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού για έναν ποδοσφαιριστή που θα βρίσκει τον τρόπο να στείλει την μπάλα στην αντίπαλη εστία.

Μπορεί να είναι ακόμη πολύ νωρίς στη σεζόν, ωστόσο, ο Ελ Αραμπί έχει δικαιώσει με το… καλημέρα τους «ερυθρόλευκους» που πιστεύουν ότι μπορεί να σημειώσει πολλά τέρματα τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Θρύλου.

Ο Μαροκινός παικταράς έχει σκοράρει μέχρι στιγμής 3 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ του ακυρώθηκε και πεντακάθαρο γκολ κόντρα στην ΑΕΛ. Σε μία αναμέτρηση όπου κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο Βαλμπουενά έκανε το 1-0 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Ελ Αραμπί έχει προλάβει ήδη στα μόλις 264 λεπτά που έχει αγωνιστεί να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό «killer» που του έχει αποδοθεί τα τελευταία χρόνια.

Ο 32χρονος μέχρι στιγμής έχει σκοράρει με σουτ κόντρα στην Κράσονταρ, δύο μάλιστα φορές, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, καθώς και με κεφαλιά στο ματς με την ΑΕΛ, τέρμα το οποίο επαναλαμβάνουμε ότι λανθασμένα δεν μέτρησε.

Σκοράρει, με άλλα λόγια, με κάθε τρόπο… Και ακόμη δεν έχουμε προλάβει να δούμε τίποτα από τον σπουδαίο Μαροκινό, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα με τη φανέλα του Θρύλου.

Θα βγάλει πολλές φορές τα… πιστόλια του και φέτος ο Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει πάρει «φωτιά» με το… καλημέρα, κάτι το οποίο δημιουργεί ικανοποίηση στον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και «πονοκέφαλο» στις αντίπαλες άμυνες.

Διαβάστε επίσης

Ομάδα χωρίς… ταβάνι!

Ομάδα χωρίς… ταβάνι!

Ο φετινός Ολυμπιακός «συστήθηκε» με τον καλύτερο τρόπο στον κόσμο του, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και, με το υπερπλήρες ρόστερ του, αφήνει υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα…