Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όνειρο θερινός νυκτός ότι κάποιοι δεν θέλουν το VAR

Όνειρο θερινός νυκτός ότι κάποιοι δεν θέλουν το VAR
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τα... καλαμαράκια, κρυφοί και φανεροί παρακαθήμενοι στο τραπέζι που έκανε, πρόπερσι το Πάσχα, ο Κοντονής στους δήθεν αντικειμενικούς , παρόλα αυτά υπαλλήλους μέσων ενημέρωσης που ανήκουν (κρυφά ή φανερά) σε συγκεκριμένη ΠΑΕ, έχουν εφεύρει ένα νέο... αφήγημα. Οι τσακωμένοι με την αλήθεια διαδίδουν ότι κάποιες ομάδες δεν θέλουν το VAR.

Φυσικά, πρόκειται για «κολοκύθια με ρίγανη» που δεν έφαγαν στο τραπέζι με τον Κοντονή και για αυτό μας τα... σερβίρουν, ως προσπάθεια για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Και για να το κάνουμε πιο... λαϊκό, με χαμηλού επιπέδου θεωρίες προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αίσχη των δυο πρώτων αγωνιστικών.

Κατ' αρχήν οι... εμπνευστές του αφηγήματος ξεχνούν ότι το VAR είναι... έκτρωμα. Το VAR της «εξυγίανσης» έχει μπει σε ταμπέλα στην «παράγκα». Να ληφθεί υπόψη ότι δεν διαμαρτυρήθηκε μόνο ο Ολυμπιακός αλλά και οι Αρης, ΑΕΛ, Πανιώνιος, όπως επίσης και από πλευράς Παναθηναϊκού και Λαμίας για το μεταξύ τους παιχνίδι, το... ιστορικό παιχνίδι της «σουβλακοφαγίας».

Διαβάστε επίσης

Τίποτα δεν θα του χαριστεί

Τίποτα δεν θα του χαριστεί

Το ποιοτικό ρόστερ και ο εξαιρετικός προπονητής είναι οι βάσεις για το 45ο, όμως χρειάζεται τρομερή προσπάθεια από όλους!

Θρύλος σε… όλο τον κόσμο!

Θρύλος σε… όλο τον κόσμο!

Το πρόγραμμα των υποχρεώσεων των εννιά διεθνών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, με τις Εθνικές του ομάδες…