Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο πρόσωπο μετά τη διακοπή

Νέο πρόσωπο μετά τη διακοπή
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019 - 09:34

Ευεργετική μπορεί να αποδειχθεί η διακοπή, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μπορεί βέβαια να είχε ρυθμό και να κέρδιζε το ένα παιχνίδι του, πίσω από το άλλο, αλλά μετά την υπερπροσπάθεια των προκριματικών του Champions League, οι ανάσες έδειχναν απαραίτητες.

Η αρχή της σεζόν είναι πάντα μία περίπλοκη διαδικασία και απαιτεί διαχείριση, από πλευράς προπονητή. Ο Πέδρο Μαρτίνς χρειαζόταν να κουμαντάρει το δυναμικό του Ολυμπιακού με τέτοιο τρόπο, ώστε να πάρει από αυτή τη συνέπεια των νικών και να εμφανίζει την ομάδα συμπαγή, αλλά και να μπορούν οι παίκτες να ανταπεξέλθουν, με βάση την κόπωση των αγώνων.

Η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, προσφέρει στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είναι διεθνείς, την ευκαιρία για ανάσες και ξεκούραση, αλλά και για να γεμίσουν, εκ νέου, τις… μπαταρίες τους. Εκείνοι, οι οποίοι τράβηξαν το κουπί στις υποχρεώσεις της ομάδας, μέσα στον Αύγουστο, αναμένεται τώρα να εμφανιστούν πολύ πιο φρέσκοι και με νέο… αέρα.

Φυσικά, μέγιστο ρόλο θα παίξει και η ενσωμάτωση των νέων παικτών. Οι τρεις νεοαποκτηθέντες αναμένεται να βοηθήσουν πολύ με την παρουσία τους την ομάδα, να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη ισορροπία στο rotation και να λύσει τα χέρια του προπονητή, ως προς το «ανακάτεμα» της τράπουλας, σε παιχνίδια, στα οποία θα χρειάζεται να προσαρμόσει το πλάνο του, κάνοντας αλλαγές.

Το να έχει παίκτες επιπέδου, βασικούς, αλλά και στον πάγκο, άλλωστε, είναι ευτύχημα για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δουλεύει σκληρά, για να μπορέσει να εμφανίσει τον Ολυμπιακό ακόμη καλύτερο και με διάρκεια, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης

Η δράση των διεθνών του Θρύλου!

Η δράση των διεθνών του Θρύλου!

Η Ελλάδα των Τοροσίδη, Μασούρα, Μπουχαλάκη και Τσιμίκα αντιμετωπίζει το Λιχτενστάιν, ενώ η Νορβηγία του Ομάρ την Σουηδία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Η ευλογία κάθε προπονητή!

Η ευλογία κάθε προπονητή!

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε κάθε επιθυμία του να γίνεται πραγματικότητα από τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και πλέον έχει στα χέρια του ό,τι ήθελε και ό,τι χρειάζεται για να οδηγήσει τον Θρύλο στην επίτευξη όλων των στόχων του!