Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... εξυγιαντική παρωδία του VAR και των λαθών

Η... εξυγιαντική παρωδία του VAR και των λαθών
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:57
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα στην Ελληνική διαιτησία, καθώς έχουν καταφέρει να απαξιώσουν μέχρι και το VAR, όμως για τους ξένους (ΚΕΔ και Φούσεκ) που είναι στην Ελλάδα ο καφές είναι καφές και το παγωτό είναι παγωτό, όπως θα έλεγε κάποιος που παρακολουθεί την όλη κατάσταση από κάποια ελληνική παραλία, αφού η ζέστη έχει υποχωρήσει μεν, όμως ζέστη είναι και πάλι! Πάντως, η πλειοψηφία των φιλάθλων έχει αντιληφθεί ότι τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο εκτυλίσσεται μια «εξυγιαντική» παρωδία.

Το VAR κατάντησε μια... γελοιότητα, δηλαδή ξεχαρVAR, όμως η ΚΕΔ και ο Φούσεκ «συνασπίστηκαν» για να μας πείσουν ότι όλα γίνονται σωστά. Δηλαδή, η κατάσταση μπορεί να περιγραφεί ως φάση του... γύρω γύρω όλοι και στη μέση τα σούπερ φάλτσα στη διαιτησία και στο VAR. Το ότι οι Περέιρα, Μαρίν, Λίντμπεργκ είναι αρμόδιοι δεν σημαίνει ότι έχουν και δίκιο σε αυτά που λένε.

Ο δε Πετρ Φούσεκ δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο, καθώς ο Τσέχος «στρατηγός» ή ο «Πέτρος» όπως τον αποκαλεί ο Γραμμένος που μιλάει μαζί του μέσω διερμηνέα, όπως τον λένε στο Πάρκο, όταν ήρθε στην Ελλάδα δεν ανακοινώθηκε ότι είχε αρμοδιότητα στη διαιτησία, παρόλα αυτά σπεύδει να «χειροκροτήσει» την τελευταία ανακοίνωση, που μέσω της ΕΠΟ, η ΚΕΔ έκανε κριτική των φάσεων, μια ανακοίνωση-αίσχος, επειδή πουθενά στον κόσμο δεν έχει συμβεί αυτό! Επίσης, με βάση το κανονισμό απαγορεύεται η κριτική των φάσεων από αξιωματούχους της διαιτησίας, όμως αυτά είναι λεπτομέρειες όταν έχουμε να κάνουμε με «εξυγίανση».

Ο Φούσεκ λοιπόν έφτασε το σημείο να βγάζει δική του ανακοίνωση που αναρτήθηκε την Παρασκευή (6/9) στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ και χειροκροτεί τη γελοιότητα του ξεχαρVAR! Αρα, γύρω γύρω όλοι και στη μέση τα φάλτσα στη διαιτησία και στο VAR, επειδή στην Ελλάδα έχουμε αλλάξει επίπεδο, εκτός από ποδοσφαιρική αποικία κάποιων απίθανων ξένων, για τα διαιτητικά φάλτσα υπάρχει μέχρι και... στήριξη από την τεχνολογία, τραλαλά, τραλαλά...

Διαβάστε επίσης