Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έτοιμοι για κάθε πρόκληση» (pic)

«Έτοιμοι για κάθε πρόκληση» (pic)
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:42

Το δικό του μήνυμα από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το ματς με τον Βόλο έστειλε ο Κριστιάν Καρεμπέ με ανάρτησή του στα social media.

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε ότι οι καθημερινές προπονήσεις και ασκήσεις θα βοηθήσουν την ομάδα να είναι πανέτοιμη σε οποιαδήποτε πρόκληση, εννοώντας φυσικά το ματς με τον Βόλο για το πρωτάθλημα, αλλά και αυτό με την Τότεναμ για το Champions League που έρχεται την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά ο Καρεμπέ έγραψε: «Οι καθημερινές προπονήσεις και οι ασκήσεις σας κάνουν να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και να είστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση».

Δείτε το ποστάρισμά του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Daily practices and exercises make you fitter and ready for any challenge...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Karembeu (@christiankarembeu98) στις

Διαβάστε επίσης

«Μέσα» ο Γκερέρο!

«Μέσα» ο Γκερέρο!

Ο Ισπανός επιθετικός έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και βρίσκεται κανονικά, όπως αναμενόταν, στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον Βόλο.

Στην ελίτ ο Θρύλος και στα social media! (pic)

Στην ελίτ ο Θρύλος και στα social media! (pic)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 4η θέση στις αλληλεπιδράσεις στα social media σύμφωνα με έρευνα της UEFA, στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλες οι ομάδες του Champions και Europa League.

Πανέτοιμοι οι τρεις… νέοι!

Πανέτοιμοι οι τρεις… νέοι!

Λοβέρα, Μπενζιά και Γκασπάρ είναι έτοιμοι για το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο τόνισε και σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς.