Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μεγάλος αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

«Μεγάλος αντίπαλος ο Ολυμπιακός»
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:45

Ως έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Μίλος Ντέγκενεκ σε δηλώσεις που παραχώρησε σε Μέσο της χώρας του.

Ο 25χρονος στόπερ του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για την πρόκληση του Champions League για τους τρεις αντιπάλους που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία που έχει για κάθε παίκτη να αγωνίζεται μπροστά από τους φιλάθλους της ομάδας του Βελιγραδίου.

Αναλυτικά...

«Ονειρεύεσαι ότι θα παίξεις στο Champions League και θυσιάζεις πολλά γι’ αυτό. Πέρσι βοήθησα πολύ στα προκριματικά, αλλά δεν ήμουν μόνο εγώ. Ήταν μία ομαδική προσπάθεια. Πέρσι αγωνίστηκα στο Champions League, αλλά τον Ιανουάριο είχα την ευκαιρία να πάω στη Σαουδική Αραβία και να αγωνιστώ στο Ασιατικό Champions League και έπαιξε με μερικούς απίστευτού παίκτες. Τελικά τα πράγματα ήρθαν έτσι και κατέληξα πάλι στον Ερυθρό Αστέρα. Είμαι 25 ετών και έχω να προσφέρω πολλά στην Ευρώπη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι το σπίτι του και είναι η ομάδα που αγαπώ».

Για τα φετινά παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα στο Champions League:

«Η Μπάγερν, ο Ολυμπιακός και η Τότεναμ είναι μεγάλοι αντίπαλοι. Ανυπομονώ να κάνω κάτι που μου αρέσει και ελπίζω να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Έχουμε τις εμπειρίες από την περασμένη σεζόν. Είναι απίστευτο για εμάς να παίζουμε στο σπίτι μας. Δεν ξέρω πόσοι άνθρωποι στον κόσμο μπορούν να το καταλάβουν».

Διαβάστε επίσης

Δύο μέτρα και δύο σταθμά...

Δύο μέτρα και δύο σταθμά...

Το επιθετικό φάουλ του Ακπόμ στο 2ο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο έγινε… γαργάρα… Το τέρμα του Γούτα, όμως, με τον Ατρόμητο κόντρα στους Θεσσαλονικείς ακυρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες ως επιθετικό φάουλ του Καχίλα στην αρχή της φάσης.

Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας Live ενημέρωση

Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας Live ενημέρωση

Η Τότεναμ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας στην τελευταία της αναμέτρηση πριν το ματς με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Premier League.