Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:53

Ο Παναθηναϊκός διαλύεται… Η ΑΕΚ ακροβατεί μεταξύ… ανυποληψίας και έκρηξης, ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να καταθέσει αίτημα οι αγώνες της Super League να αρχίζουν από το 90’ και οι αντίπαλοι να μην παίζουν άμυνα, όπως ο Ατρόμητος, για να κερδίζει… Την ώρα που οι βασικοί του αντίπαλοι πάνε από το κακό στο χειρότερο και… καλούν ο ένας τον άλλο στο «σπίτι» του, για να καθίσουν αναπαυτικά στον καναπέ και να παρακολουθήσουν… Τσου Λου, ο Θρύλος ετοιμάζεται να παίξει σε αυτό!

Και δεν είναι μόνο το Champions League. Ο Θρύλος διαρκώς βελτιώνεται, δουλεύει και γίνεται καλύτερος. Αρχίζει, σιγά-σιγά τις πεντάρες στη Super League και παράλληλα, ετοιμάζεται για τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού (και παγκοσμίου, εδώ που τα λέμε) ποδοσφαίρου! Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι υγιής. Είναι απολύτως ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ. Με τα σωστά και τα λάθη, που σε κάθε ομάδα γίνονται, ο Θρύλος παίρνει το κάθε τι που συμβαίνει και το μετατρέπει σε προτέρημα! Μαθαίνει, διορθώνει, βελτιώνεται.

Εδώ και δύο χρόνια, τουλάχιστον, ο Ολυμπιακός κάνει, διαρκώς, δρασκελιές προς τα επάνω! Προς την επάνοδο στην κορυφή της Super League και τη διάκριση στην Ευρώπη. Πηγαίνει και όπου τον βγάλει. Ξέρει, όμως, ότι σε σχέση, με όλους τους απέναντι, τα έχει κάνει (και συνεχίζει να τα κάνει) όλα καλά. Και έχει τον κόσμο του στο πλευρό του, δόρυ και ασπίδα…

Διαβάστε επίσης