Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Ναό ο Θρύλος παίζει… άλλη μπάλα!

Στο Ναό ο Θρύλος παίζει… άλλη μπάλα!
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:58

Την υπέρβαση κόντρα στην Τότεναμ είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (18/09) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με το μεγάλο «όπλο» του Θρύλου στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Champions League να μην είναι άλλο από την «καυτή» έδρα του, το «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» στο «σπίτι» τους τη φετινή σεζόν μετρούν σε 5 αναμετρήσεις ισάριθμες νίκες, έχοντας σκοράρει μάλιστα 16 φορές, την ώρα που δεν έχουν δεχτεί ακόμη ούτε γκολ στα μετόπισθεν. Μάλιστα, μετρούν 3 νίκες στην Ευρώπη κόντρα σε Πλζεν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ και 2 νίκες στο πρωτάθλημα.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την «καυτή» του έδρα, δίνοντας ό,τι έχει για την υπέρβαση. Μία ακόμη στην ιστορία του Θρύλου, με άπαντες στην ομάδα να είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν και τη ψυχή τους για να τα καταφέρουν.

Διαβάστε επίσης

Το μεγαλείο του Θρύλου της Ευρώπης!

Το μεγαλείο του Θρύλου της Ευρώπης!

Ποκετίνο και Γιορίς μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο έδειξε για μία ακόμη φορά το πόσο μεγάλο όνομα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ο Θρύλος και στην Ευρώπη.