Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κόπωση ελέγχεται, άλλο χρειάζεται σταθεροποίηση

Η κόπωση ελέγχεται, άλλο χρειάζεται σταθεροποίηση
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 - 15:01

Υπάρχει ένα άλλο, πιο σοβαρό ζήτημα, από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με έλλειψη φρεσκάδας στο ΟΑΚΑ. Η κόπωση, Σεπτέμβρη μήνα, είναι λογικό, έως ένα βαθμό, να κάνει την εμφάνισή της. Ο Ολυμπιακός έδωσε τρεις προκριματικούς γύρους, υψηλού βαθμού δυσκολίας, και έκτοτε έχει ματς μόνο με αντιπάλους, οι οποίοι… σκίζονται να τον κερδίσουν! Αστέρας, ΑΕΛ, Βόλος, ΠΑΟ (έχει και ένα ντέρμπι, δηλαδή, μέσα σε όλα αυτά), αλλά και μια μάχη με την Τότεναμ, σε… ακόμη πιο υψηλό επίπεδο και με ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Άλλο, όμως, είναι το θέμα. Η κόπωση ελέγχεται…

Αυτό που οφείλουν οι παίκτες να βάλουν καλά στο κεφάλι τους και να… σταθεροποιηθούν, απέναντι σε αυτό, είναι ο πόλεμος, τον οποίο ο Ολυμπιακός δέχεται, από όλους όσοι βρίσκονται απέναντι! Ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει… χαλαρά ματς, δεν έχει… εύκολα περάσματα, δεν έχει… ανοικτούς δρόμους και δεμένα σκυλιά, πηγαίνοντας προς το 45ο. Ο Ολυμπιακός σε κάθε αγωνιστική θα πρέπει να δίνει τη… ζωή του, για να νικάει και να παίρνει «τρίποντα»! Αυτό οι παίκτες του Θρύλου οφείλουν να το «καρφώσουν» στο κεφάλι τους και να πορεύονται, έχοντας το ως οδηγό!

Και λέμε να το βάλουν καλά στο κεφάλι τους, γιατί οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω από την ομάδα τους το τονίζουν διαρκώς. Όπως κάνει και ο Μαρτίνς, καθημερινά. Το επόμενο διάστημα είναι ένα μεγάλο «στοίχημα» και για τους ίδιους τους παίκτες, οι οποίοι οφείλουν να αποδείξουν ότι το στραβοπάτημα στο ΟΑΚΑ, αποτελεί ένα μάθημα, το οποίο έμαθαν!

Διαβάστε επίσης