Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοιτάζουμε μόνο μπροστά

Κοιτάζουμε μόνο μπροστά
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 09:33

Αρκετές ημέρες κράτησε ο απόηχος του ντέρμπι. Αρκετές ημέρες η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το τι πήγε και τι δεν πήγε καλά στο ΟΑΚΑ, ποιες ήταν οι ευθύνες του προπονητή, των παικτών, του διαιτητή. Τώρα ήρθε η ώρα να πάμε παρακάτω. Να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο και να στραφούμε σε πράγματα πιο σημαντικά. Όπως το ματς με τη Λαμία, αλλά και εκείνο στο Βελιγράδι, με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, άλλωστε, έχει αρχίσει προ πολλού να κοιτάζει μπροστά. Να καταστρώνει πλάνα ανάκαμψης, από την ισοπαλία στο ντέρμπι, να μετρά απώλειες (Μεριά, Σισέ) και εναλλακτικές (Λοβέρα, Γκασπάρ, Ελ Αραμπί). Μία νέα εποχή αρχίζει, την ανάγκη για την οποία έφερε η ισοπαλία με τον ΠΑΟ. Προσεχώς και όχι μακριά, θα δούμε νέα πρόσωπα να γεμίζουν την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, θα δούμε ένα Θρύλο… φρέσκο, με νέο αίμα και νέα διάθεση. Όχι αλλιώτικο, όμως, σε φιλοσοφία και πλάνο, αφού αυτά παραμένουν σταθερά.

Προχωρούμε, λοιπόν, πάμε παρακάτω και συνεχίζουμε με νίκες. Διότι αυτός είναι ο μόνος, σωστός, τρόπος, να διορθώσεις κάτι που δεν πηγαίνει καλά.

Διαβάστε επίσης

Ορισμός επιπέδου... δαπέδου!

Ορισμός επιπέδου... δαπέδου!

Ο Περέιρα είχε οκτώ καλύτερες επιλογές Γερμανών διαιτητών, όμως προχώρησε στην ένατη! Για αυτό η διαιτησία πάει από το καλό στο χειρότερο.

Η διαχείριση του ρόστερ στο μυαλό του Μαρτίνς...

Η διαχείριση του ρόστερ στο μυαλό του Μαρτίνς...

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε το μήνυμα από το ματς με τον ΠΑΟ, όπου δεν του βγήκε η ίδια ενδεκάδα με Τότεναμ, και αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον στα επόμενα πολύ κρίσιμα ματς σε Ελλάδα και Champions League...