Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αφρικανικά πολυβόλα

Αφρικανικά πολυβόλα
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 - 09:47
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Θα έχει αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία, το Σάββατο. Ίσως όχι… δέκα, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει μία διαφορετική ενδεκάδα, από αυτή που έχουμε, έως τώρα, συνηθίσει. Μία από τις αλλαγές αυτές, αφορά σε δύο πρόσωπα. Και αυτό γιατί ο προπονητής του Θρύλου σκέφτεται την χρησιμοποίηση του Ελ Αραμπί και του Σουντανί, στην ενδεκάδα.
Ο Μαροκινός είναι σχεδόν… δεδομένο ότι θα γυρίσει στην αρχική ενδεκάδα. Όχι γιατί ο Γκερέρο δεν τα πάει καλά. Σκόραρε, άλλωστε, κόντρα στον ΠΑΟ. Απλώς ο Μαρτίνς θεωρεί ότι, όπως και σε άλλες θέσεις, έτσι και στην επίθεση, η ομάδα χρειάζεται φρεσκάρισμα και αυτό δεν αφορά μόνο στη σωματική κόπωση. Θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός μπροστά χρειάζεται ένα «ξεκλείδωμα» αυτή τη στιγμή, το οποίο μόνο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, μπορούν να φέρουν.

Και οι δύο παίκτες έχουν βρει δίχτυα, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη (ο Σουντανί είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας) και όποτε μπαίνουν στο γήπεδο, παίζουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση, δίνοντας ώθηση και στην υπόλοιπη ομάδα. Ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει και σε αυτό. Στη διάθεση των δύο, δηλαδή. Είναι πρακτικά βέβαιο ότι και τους δύο, θα τους δούμε κόντρα στη Λαμία, να παίζουν πολύ περισσότερο, από ότι έχουν παίξει έως τώρα.

Διαβάστε επίσης

Πολυθεσίτες με σκοπό

Πολυθεσίτες με σκοπό

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει, στο δυναμικό του παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στο γήπεδο. Και για αυτό υπάρχει λόγος.