Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν είναι προπονήσεις, αλλά… μίνι προετοιμασία

Δεν είναι προπονήσεις, αλλά… μίνι προετοιμασία
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 - 09:31
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Μεγάλη ένταση βγάζουν οι ερυθρόλευκοι στις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας και όσο πλησιάζουμε προς τη Λαμία, το πρόγραμμα αναμένεται να ομαλοποιηθεί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του λειτουργούν σαν σε… διακοπή πρωταθλήματος, δουλεύοντας σκληρά και με διάθεση να αλλάξουν την εικόνα την οποία έχουν βγάλει, στους αγώνες της Super League, αρχής γενομένης από το επόμενο ματς πρωταθλήματος, με τη Λαμία.

Ο Μαρτίνς έχει εντοπίσει τι δεν πήγε καλά με τον ΠΑΟ και ο μόνος λόγος, για τον οποίο το ντέρμπι συζητιέται ακόμη στο Ρέντη, είναι αυτός: Για να αποφευχθούν, στο μέλλον, λάθη τα οποία έγιναν σε αυτό.

Από κοντά και οι παίκτες, οι οποίοι έχουν καταλάβει την ατμόσφαιρα, η οποία αναπτύχθηκε γύρω από την ομάδα, μετά την απώλεια των δύο βαθμών, την περασμένη αγωνιστική. Στόχος όλων όσοι αγωνίστηκαν, αλλά και όχι μόνο, είναι η εικόνα τους, στο ματς με τη Λαμία, να επιστρέψει σε επίπεδο Champions League.

Διαβάστε επίσης

Αφρικανικά πολυβόλα

Αφρικανικά πολυβόλα

Ο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να ρίξει στη μάχη Ελ Αραμπί και Σουντανί, κόντρα στη Λαμία.

Πολυθεσίτες με σκοπό

Πολυθεσίτες με σκοπό

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει, στο δυναμικό του παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στο γήπεδο. Και για αυτό υπάρχει λόγος.