Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Προσοχή -και πάλι- στο σκληρό παιχνίδι

Προσοχή -και πάλι- στο σκληρό παιχνίδι
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:51

Τείνει να γίνει… συνήθεια, πλέον, οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού να αντιμετωπίζουν τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές, με υπέρμετρο ζήλο. Ο οποίος πολλές φορές τείνει στα όρια του… αντιαθλητικού. Είναι γνωστό τοις πάσοι ότι κατώτερες ποιοτικά ομάδες, όταν συναντούν ανώτερες, ρίχνουν… καμιά κλωτσιά παραπάνω, ειδικά στην αρχή, για να… κόψουν την φόρα… Συμβαίνει κατά κόρον και με τον Ολυμπιακό, οι παίκτες του οποίου δύσκολα μπορούν να ανακοπούν με… παραδοσιακές μεθόδους. Οι Πειραιώτες έχουν πέσει πολλές φορές «θύματα» σκληρού παιχνιδιού, το οποίο, μάλιστα, στα χρόνια της… εξυγίανσης, τείνει να μένει και ατιμώρητο…

Είναι, λοιπόν, επιβεβλημένο και σήμερα, οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν στο νου τους ότι υπάρχει πιθανότητα να βρουν απέναντί τους, αντιπάλους, οι οποίοι δεν θα διστάσουν να κάνουν και ένα πιο δυνατό μαρκάρισμα, για να ανακόψουν τους τεχνίτες παίκτες του Μαρτίνς. Και να μείνουν ψύχραιμοι, προσηλωμένοι στο παιχνίδι τους και να μην «τσιμπάνε». Το ότι το ματς είναι στο Καραϊσκάκη, δεν λέει τίποτα, γενικά, αφού και ο Βόλος επιδόθηκε, στον Ναό, σε πολύ σκληρό παιχνίδι, σε ορισμένες περιπτώσεις. Κανείς δεν λέει ότι η Λαμία θα έρθει σήμερα στο Καραϊσκάκη και θα… κλωτσάει, αλλά συνολικά αυτό είναι ένα φαινόμενο, το οποίο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει διαρκώς. Και διαρκώς θα πρέπει να έχει στο νου του. Τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς, όσο και οι παίκτες.

Διαβάστε επίσης

Τι ατμόσφαιρα θα ζήσουμε… (pics)

Τι ατμόσφαιρα θα ζήσουμε… (pics)

Ο Αστέρας διαθέτει από σήμερα τα εισιτήρια για το ματς με τον Θρύλο και το Ράικο Μίτιτς αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα, με την τρομερή εξέδρα που θα κάνουν μαζί οι ΓΑΥΡΟΙ και οι Delije!

Οι λύσεις για την κλειστή άμυνα

Οι λύσεις για την κλειστή άμυνα

Η Λαμία αναμένεται μαζεμένη, σήμερα, στο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός οφείλει να την «ξεκλειδώσει» γρήγορα, αποτελεσματικά και… θεαματικά.

Πλάνο… ελβετικός σουγιάς

Πλάνο… ελβετικός σουγιάς

Το σχέδιο που έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς για τη Λαμία, είναι λιγάκι διαφορετικό από το συνηθισμένο και έχει διάφορες παραλλαγές.