Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμία!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμία!
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:33

Με αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κάτι το οποίο μας είχε προϊδεάσει ότι θα συμβεί ο Πέδρο Μαρτίνς μέσα στην εβδομάδα, επιβεβαιώνοντας μάλιστα το ροτέισον στο συγκεκριμένο ματς και στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova την Παρασκευή (27/09).

Οι Πειραιώτες για την ακρίβεια θα ξεκινήσουν το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας με 5 διαοφορετικούς παίκτες σε σχέση με αυτούς που άρχισαν στα δύο τελευταία ματς με την Τότεναμ και τον ΠΑΟ… Ο λόγος για τους Μπα, Κούτρη, Καμαρά, Σουντανί και Ελ Αραμπί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σα θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια της εστίας των Πειραιωτών, με τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Κούτρη να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Γκιλιέρμε και Καμαρά, στις πτέρυγες οι Ποντένσε και Σουντανί, με τον Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Σουντανί, Ελ Αραμπί…

Διαβάστε επίσης