Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το… διπλό πρόγραμμα «φωτιά» του Θρύλου!

Το… διπλό πρόγραμμα «φωτιά» του Θρύλου!
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019 - 00:49

Το πρόγραμμα της Superleague 1 για την 7η μέχρι την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος έμαθε την Παρασκευή (04/10) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα κληθούν να δώσουν πολύ σημαντικούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα δώσει από τις 22/10 μέχρι τις 10/11, σε 19 δηλαδή μέρες, 5 πολύ δύσκολους και σημαντικούς αγώνες σε ένα πρώτο πρόγραμμα… φωτιά σε ελληνικό πρωτάθλημα και Champions League. Από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν λίγες ημέρες ξεκούρασης πριν ξεκινήσει το δεύτερο πρόγραμμα «φωτιά», στο οποίο θα δώσουν άλλους 5 πολύ δυνατούς αγώνες μέσα σε 18 ημέρες.

Αναλυτικότερα, τα… δύσκολα για τους Πειραιώτες θα ξεκινήσουν από τις 22 Οκτωβρίου και τη μεγάλη αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Στις 27 του ίδιου μηνός οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν στο Ναό την ΑΕΚ, ενώ στις 02 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ξάνθη. Στη συνέχεια, στις 06 Νοεμβρίου οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στην Γερμανία για τη «μάχη» με τους «Βαυαρούς», ενώ ο πρώτος «γολγοθάς» για τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί στις 10 Νοεμβρίου με τον αγώνα στο Φαληρικό γήπεδο κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα επιστρέψουν με εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο στις 23 Νοεμβρίου, ενώ 3 ημέρες αργότερα θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Τότεναμ. Στη 1 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο Φάληρο τον ΠΑΟΚ, στις 7 του μήνα θα αντιμετωπίσουν στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό, ενώ το δεύτερο πρόγραμμα «φωτιά» θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση του Θρύλου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στις 11 Δεκεμβρίου.

Το πρώτο πολύ δύσκολο πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό:

22/10

Ολυμπιακός-Μπάγερν

27/10

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

02/11

Ξάνθη-Ολυμπιακός

06/11

Μπάγερν-Ολυμπιακός

10/11

Ολυμπιακός-Ατρόμητος

Το δεύτερο πρόγραμμα «φωτιά» μέχρι το τέλος της χρονιάς:

23/11

Πανιώνιος-Ολυμπιακός

26/11

Τότεναμ-Ολυμπιακός

01/12

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

07/12

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός

11/12

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας

*Υπογραμμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμη αρκετά δύσκολα ματς μπροστά του μέχρι το τέλος της χρονιάς, με μεγαλύτερο αυτό κόντρα στον Άρη την Κυριακή (06/10), ωστόσο, τα παραπάνω θα έρθουν στους «ερυθρόλευκους» σε μικρό χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Αλάμπα…

Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Αλάμπα…

Ο αριστερός μπακ της Μπάγερν Μονάχου φαίνεται ότι δεν θα προλάβει τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League…

Νίκη στη Θεσσαλονίκη, πρωτάθλημα και Ευρώπη!

Νίκη στη Θεσσαλονίκη, πρωτάθλημα και Ευρώπη!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι για «διπλό» την Κυριακή (6/10) επί του Άρη. Για νίκες ως το τέλος! Για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος, αλλά και για ευρωπαϊκή πορεία, παρά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα…