Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κίνητρο της κορυφής!

Το κίνητρο της κορυφής!
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019 - 23:09

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη, έχοντας ως στόχο να πανηγυρίσει μία ακόμη νίκη σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Τα δύσκολα, όμως, ταιριάζουν για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να «αλώσουν» το «Κλ. Βικελίδης».

Οι Πειραιώτες έχουν πολλούς λόγους να θέλουν το τρίποντο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ειδικά μετά τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι… Ένας από αυτούς είναι να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Θρύλος την προηγούμενη αγωνιστική, μετά τη νίκη του κόντρα στην Λαμία επέστρεψε εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και σκοπεύει να παραμείνει εκεί μέχρι το φινάλε της σεζόν, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Το κίνητρο της κορυφής είναι πάρα πολύ μεγάλο, με τους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν ότι η πρώτη θέση δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, ενώ την ίδια ώρα φορτώνει άγχος τους αντιπάλους του, οι οποίοι δεν θα «αντέξουν» για πολύ στο κυνήγι του, κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν.

Το ματς με τον Άρη είναι κομβικής σημασίας, λοιπόν, για τους Πειραιώτες, οι οποίοι με νίκη θα «αγοράσουν» ηρεμία και θα γυρίσουν ξανά το διακόπτη πριν τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Τα πλάνα του Μαρτίνς για Άρη...

Τα πλάνα του Μαρτίνς για Άρη...

Οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα στο πολύ σημαντικό ματς με τους Θεσσαλονικείς για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συνάντησαν τα πρότυπά τους! (pics)

Συνάντησαν τα πρότυπά τους! (pics)

Οι παίκτες της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκαν την πρώτη ομάδα του Θρύλου, έχοντας την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες και να μιλήσουν με τα ινδάλματά τους.