Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φοράει παρωπίδες και κάνει τη δουλειά του

Φοράει παρωπίδες και κάνει τη δουλειά του
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019 - 09:38
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Μόνο τη δουλειά του κοιτάζει, σήμερα, ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες παίζουν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν, απόψε το βράδυ, με αντίπαλο τον Άρη. Δεν έχουν, λοιπόν, την πολυτέλεια, να ενδιαφερθούν, για το τι έκανε χθες η ΑΕΚ στον Θεσσαλικό Κάμπο. Ούτε για το τι κάνει ο ΠΑΟΚ, στην Τρίπολη. Το μόνο που πρέπει να ενδιαφέρει είναι το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και για να διασφαλιστεί αυτό, όλη η αποστολή, εκτός από τις εμφανίσεις του Θρύλου, τις φόρμες και τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, θα πρέπει να φορέσει και… παρωπίδες.

Όταν ολοκληρωθεί το έργο του Ολυμπιακού στην έδρα του Άρη, τότε και μόνο τότε θα έχουν δικαίωμα οι ερυθρόλευκοι να κοιτάξουν τι έγινε στην Τρίπολη. Και ας έχει ολοκληρωθεί το παιχνίδι νωρίτερα. Το μόνο που πρέπει να ενδιαφέρει όσους έχουν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, είναι να νικήσει ο Ολυμπιακός! Όχι το αν έχασαν οι άλλοι, ή έφεραν ισοπαλία. Ο Θρύλος οφείλει πρώτα να κάνει τη δουλειά του και μετά να κοιτάξει τα άλλα αποτελέσματα, των διεκδικητών του τίτλου…

Διαβάστε επίσης

Το κίνητρο της κορυφής!

Το κίνητρο της κορυφής!

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη κόντρα στον Άρη, προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.