Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλισέ; Δεκτό, αν φέρνει τίτλο!

Κλισέ; Δεκτό, αν φέρνει τίτλο!
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 09:54

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία τεράστια νίκη, στην έδρα του Άρη. Μία νίκη, η οποία, κατά το κλισέ της ποδοσφαιρικής λογικής, δίνει… τίτλο! Όσο νωρίς και αν είναι ακόμη, αυτό το κλισέ ανταποκρίνεται στην αλήθεια! Μία αλήθεια τόσο σημαντική, για την οικογένεια του Ολυμπιακού! Μία αλήθεια, η οποία μπορεί να φέρει το 45ο στο λιμάνι. Όχι μέσω ενός αγώνα, αλλά μέσω πολλών, όπως αυτός.

Η ψυχολογική τόνωση, την οποία δίνει ένα διπλό σε μία έδρα, όπως αυτή του Άρη, είναι τεράστια. Και σίγουρα, μπορεί να έρθουν άλλα ματς, τα οποία ίσως ο Ολυμπιακός να μην κερδίσει. Όμως νίκες σε έδρες όπως το «Κλεάνθης Βικελίδης», διπλά όπως αυτό επί του Άρη, μπορούν να δώσουν τεράστια ώθηση, στον δρόμο προς το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός απέδειξε και χθες ότι… δεν χρειάζεται να αποδεικνύει κάθε φορά ποιος είναι και τι είναι ικανός να κάνει. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και παίζοντας το ποδόσφαιρο που μπορεί, απλώς δεν έχει αντίπαλο… Στο χέρι του Μαρτίνς και των παικτών είναι, λοιπόν, να διατηρήσουν την απόδοση του Ολυμπιακού, στο επίπεδο στο οποίο είναι ικανοί να την έχουν και να φτάσουν, αγώνα με τον αγώνα, στον μεγάλο στόχο!

Διαβάστε επίσης