Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συμφωνία Ολυμπιακού με Κωστή»

«Συμφωνία Ολυμπιακού με Κωστή»
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 21:38

Το όνομα του Ιωάννη Κωστή έχει έρθει τις τελευταίες ημέρες ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τα κυπριακά Μέσα να κάνουν λόγο για νέα βελτιωμένη πρόταση των Πειραιωτών για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, υπογραμμίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον νεαρό μέσο.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον SuperSport FM της Κύπρου:

«Δεν υπάρχει περίπτωση ν' αναφερθούμε σε ποσά και λεπτομέρειες. Η διοίκηση έχει μπροστά της μία πολύ καλή βελτιωμένη πρόταση, υπάρχει μία βάση και στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις. Ο Κωστή έχει προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό από την πρώτη φορά, τώρα έχουμε μία πολύ καλύτερη πρόταση και εξετάζεται από τη διοίκηση μας.

Αυτό που ξεκαθαρίσαμε είναι ότι ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ απαραίτητος για τη φετινή περίοδο, οι συζητήσεις τώρα αφορούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι πολύτιμος φέτος για το Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ο Ιωάννης είναι νεαρός ηλικακά, όμως είναι πολύ ώριμος, υπερτερεί σε ταλέντο από τους Κύπριους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει, δεν είναι για τα επίπεδα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι προσηλωμένος στα καθήκοντα του, είναι παιδί των ακαδημιών μας, είναι οικογένεια μας και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση».

Διαβάστε επίσης

Σκοράρει ασταμάτητα από τα τέλη Ιουλίου!

Σκοράρει ασταμάτητα από τα τέλη Ιουλίου!

Μόνο στο πρώτο επίσημο ματς, κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν (0-0) στην Τσεχία, δεν έχει «βρει» δίχτυα ο Ολυμπιακός φέτος! Από τις 30/7, οι Πειραιώτες μετρούν 28 γκολ σε 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις…