Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Κωστή!

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Κωστή!
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 - 20:47

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και με τη… βούλα από τη Δευτέρα (14/10) ο Ιωάννης Κωστή, ο οποίος βρέθηκε στη χώρα μας μαζί με τον μάνατζέρ του, Δημήτρη Μασιά, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «ερυθρόλευκους».

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, μάλιστα, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου πήγε για καφέ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, κάτι το οποίο αποκάλυψε με δηλώσεις του ο μάνατζέρ του.

Ο Κωστή, την Τρίτη (15/10) θα επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη, προκειμένου να έχει μία πρώτη γνωριμία με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους μελλοντικούς του συμπαίκτες πριν επιστρέψει στην Κύπρο.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο 19χρονος θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν στη Νέα Σαλαμίνα, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την Τρίτη (15/10) αναμένεται να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις, με τους ανθρώπους της κυπριακής ομάδας να έχουν κάποια διαδικαστικά ακόμη θέματα να διευθετήσουν με εκείνους του Ολυμπιακού.

Ο Κωστή ντύνεται έτσι στα «ερυθρόλευκα» κάτι το οποίο τον γεμίζει χαρά και ενθουσιασμό όπως τόνισε ο Μασιάς σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active»:

Αναλυτικότερα:

«Είναι ενθουσιασμένος ο Κωστή, όμως μπαίνει σε μεγάλο καράβι, αλλάζουν τα ποδοσφαιρικά του δεδομένα. Είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Αύριο θα έχει την πρώτη γνωριμία στο Ρέντη με τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί. Έδειξαν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πόσο τον ήθελαν με την υπομονή που έδειξαν στη μετεγγραφή.

Σήμερα είχαμε και συνάντηση για ένα καφέ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Είναι καλά ενημερωμένοι για τον μικρό και τον περιμένουν όχι ως μια ρεζέρβα, αλλά σαν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ακόμα είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας. Πρέπει να δώσει και θα δώσει τα πάντα για την ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά είναι όλα στα πόδια του».

Διαβάστε επίσης

Έμεινε εκτός ο Σεμέδο...

Έμεινε εκτός ο Σεμέδο...

Ο Φερνάντο Σάντος άφησε εκτός 23αδας τον αμυντικό του Ολυμπιακού για το ματς της εθνικής Πορτογαλίας κόντρα στην Ουκρανία.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ακόμη πιο εντυπωσιακό το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Δε σταματάνε ποτέ οι εργασίες στο Φαληρικό γήπεδο, προκειμένου να είναι αυτό ακόμη πιο όμορφο, με τους «ερυθρόλευκους» να προστατεύουν με μουσαμάδες τα δερμάτινα καθίσματα στα VIP, μετά την ανακατασκευή τους, από την ηλιακή ακτινοβολία.