Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τώρα φορτσάρουμε και για τον ΟΦΗ!

Τώρα φορτσάρουμε και για τον ΟΦΗ!
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 - 14:47

Η μάχη με την Μπάγερν Μονάχου, για το Champions League, εξιτάρει. Είναι λογικό, άλλωστε, ο κόσμος να δείχνει το ενδιαφέρον του, σε μία ευρωπαϊκή αναμέτρηση, αυτού του βεληνεκούς και στην προσπάθεια που κάνει η αγαπημένη του ομάδα, ο Ολυμπιακός, απέναντι στα μεγαθήρια της Ευρώπης. Ωστόσο, το να είσαι ΓΑΥΡΟΣ, δεν έχει μόνο… προνόμια, τύπου Champions League, αλλά και προνόμια, τύπου ΟΦΗ. Και με τον ίδιο τρόπο, με τον οποίο , για να χαίρονται τα προνόμια τύπου Μπάγερν Μονάχου, οι φίλοι του Ολυμπιακού κατακλύζουν το Καραϊσκάκη, οφείλουν να το κατακλύζουν και σε ματς, τύπου ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά πρώτος στα εισιτήρια, αφού έχει (όπως πάντοτε είχε) το πιο ελκυστικό προϊόν, να παρουσιάσει. Την καλύτερη ομάδα, το καλύτερο θέαμα, το πιο σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο. Όλα παίζουν ρόλο, στην ανταπόκριση του κόσμου. Και πρέπει ο κόσμος να συνεχίσει να ανταποκρίνεται, ανεξαρτήτως αγώνων. Άλλωστε, όπως η ομάδα δεν «διαλέγει» παιχνίδια και προσπαθεί πάντοτε να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, για να ευχαριστεί τον κόσμο, που δίνει το παρών στο Καραϊσκάκη, έτσι και ο κόσμος. Δεν πρέπει να «διαλέγει» παιχνίδια, στα οποία θα ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας.

Αρχής γενομένης, από το ματς με τον ΟΦΗ, οι ΓΑΥΡΟΙ οφείλουν να είναι ΟΛΟΙ παρόντες. Το γήπεδο να βράζει και να είναι σε τρομερή ατμόσφαιρα, όπως θα είναι και με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και με την ΑΕΚ! Πάμε γερά, για ακόμη περισσότερα Sold Out!

Διαβάστε επίσης