Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήγε στο Ρέντη ο Κωστή

Πήγε στο Ρέντη ο Κωστή
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 - 16:33

Ο Ιωάννης Κωστή είναι ο νεότερος (χρονικά) παίκτης, ο οποίος εντάσσεται στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού, αν και δεν θα φορέσει τα ερυθρόλευκα (της αγαπημένης μας ομάδας, γιατί και η Νέα Σαλαμίνα ερυθρόλευκα φοράει), μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο Κωστή βρέθηκε στην χώρα μας από τη Δευτέρα, συζήτησε με τη Διοίκηση του Ολυμπιακού τις τελευταίες λεπτομέρειες και τους όρους του συμβολαίου του και αφού υπέγραψε, ανακοινώθηκε.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ανάμεσα σε όλες τις πλευρές και την ανακοίνωση της συνεργασίας του Θρύλου, με τον Κωστή, ο νεαρός άσος πήρε μία πρώτη, καλή… γεύση, από το προπονητικό του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις, γνώρισε αρκετό κόσμο εκεί και είχε έτσι μία πρώτη καλή επαφή με το νέο του περιβάλλον. Αυτό στο οποίο θα βρεθεί, βέβαια, από το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Κωστή θα επιστρέψει στην Κύπρο και όταν έρθει η ώρα, θα φορέσει τον Έφηβο στο στήθος.

Διαβάστε επίσης

Προπονήθηκε ο Μεριά!

Προπονήθηκε ο Μεριά!

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ήρθε στο Ρέντη και έπιασε αμέσως δουλεία, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ...