Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μήλον της έριδος» ο Ομάρ!

«Μήλον της έριδος» ο Ομάρ!
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 - 20:34

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησε με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος τόσο κόντρα στην Ισπανία, κέρδισε το πέναλτι της ισοφάρισης για το τελικό 1-1, όσο και απέναντι στην Ρουμανία, όπου είχε και πάλι συμμετοχή στο γκολ της ομάδας του.

Ο Ομάρ «έλαμψε» αυτή την αγωνιστική για τα προκριματικά του Euro 2020, γνωρίζοντας άκρως αποθεωτικά σχόλια από τα Μέσα της πατρίδας του και όχι μόνο.

Μάλιστα, ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού έχει τραβήξει πλέον για τα καλά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό.

Με τους Βρετανούς να επιμένουν στο δημοσίευμα της «Daily Mail» για έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του από την Άστον Βίλα, Λέστερ, Μπέρνλι, Μπόρνμουθ και Γουότφορντ.

Βέβαια, οι Σκωτσέζοι εμφανίζουν την Σέλτικ να έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι διεκδίκησης του Ομάρ… Με σκάουτερ της Σέλτικ να βρίσκονται στην Ρουμανία για να παρακολουθήσουν τον ακραίο μπακ των Πειραιωτών.

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού, αποτελεί το «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες από το εξωτερικό, με τον ίδιο να μην ασχολείται με τα σενάρια και να είναι αποφασισμένος να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, βοηθώντας τον Θρύλο και την εθνική του ομάδα να πετύχει τους στόχους τους.

Διαβάστε επίσης

«Μπήκαν» οι διεθνείς!

«Μπήκαν» οι διεθνείς!

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για ΟΦΗ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς παίκτες της ομάδας, πλην των Ομάρ και Μάρκοβιτς.