Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χτυπάει», κυρίως» στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός!

«Χτυπάει», κυρίως» στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός!
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 - 19:21

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν, μετρώντας 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα σε όλες τις διοργανώσεις στα πρώτα 14 επίσημα ματς που έχει δώσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες σκοράρουν κατά ριπάς τη φετινή σεζόν, έχοντας σημειώσει μέχρι στιγμής 28 τέρματα, την ώρα που έχουν δεχτεί μόλις 7.

Αξίζει να δούμε, όμως, τον χρόνο όπου πετυχαίνουν τα γκολ τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, «χτυπούν», κυρίως, στα β’ ημίχρονα των αναμετρήσεών τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θρύλος έχει σημειώσει 18 γκολ στο δεύτερο μισό των αγώνων του και τα υπόλοιπα 10 στο πρώτο ημίχρονο…

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς «φορτσάρουν» περισσότερο στην επανάληψη των ματς, επιθυμώντας ωστόσο να «καθαρίζουν» πιο γρήγορα τα παιχνίδια, σκοράροντας από το πρώτο μέρος… Κάτι το οποίο συνέβη κόντρα στον Άρη, παίρνοντας ένα μεγάλο «διπλό».

Στο ματς με τον ΟΦΗ, λοιπόν, που έρχεται ο Ολυμπιακός θέλει να «χτυπήσει» από νωρίς, διώχνοντας το άγχος, «καθαρίζοντας» τη νίκη, και έχοντας στη συνέχεια τη δυνατότητα να σκεφτεί και τα δύο επόμενα ματς με Μπάγερν Μονάχου αρχικά και ΑΕΚ λίγες ημέρες αργότερα.

Διαβάστε επίσης

«Μπήκαν» οι διεθνείς!

«Μπήκαν» οι διεθνείς!

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για ΟΦΗ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς παίκτες της ομάδας, πλην των Ομάρ και Μάρκοβιτς.

«Μήλον της έριδος» ο Ομάρ!

«Μήλον της έριδος» ο Ομάρ!

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού «έλαμψε» στα προκριματικά του Euro 2020, λαμβάνοντας αποθεωτικά σχόλια, με τα ξένα Μέσα να επιμένουν για έντονο ενδιαφέρον από το Νησί...