Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον είχαν υποτιμήσει η Μπαρτσελόνα και η Γιουνάιτεντ για να τον πάρει ο Γραμμένος

Τον είχαν υποτιμήσει η Μπαρτσελόνα και η Γιουνάιτεντ για να τον πάρει ο Γραμμένος
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 - 21:46
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αρχικά έλεγαν ότι τον λένε Φαν Σιπ, μετά Φαν'τ Σίπ, τελικά η... μπίλια έκατσε στον Φαν'τ Σχιπ που είναι το τελευταίο και είναι και πολύ γούρικο! Να δεις, που θα μας πουν ότι έφεραν ένα... μείγμα Μουρίνιο, Γκουαρντιόλια με ...σος από Φερνάντο Σάντος, Οτο Ρεχάγκελ και φυσικά Γιάννη Τοπαλίδη...

Μην ξεχνάτε ότι στο ΔΣ της ΕΠΟ, αυτοί που ψήφισαν την πρόσληψη του Ολλανδού ομοσπονδιακού τεχνικού ρωτούσαν «που τον βρήκατε αυτόν»! Τι συνέβη; Η Εθνική, Νο 60 στην Παγκόσμια Κατάταξη, δεν νίκησε την Βραζιλία ή τη Γερμανία, νίκησε τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη Νο 46. Πού να νικήσει και την Αρμενία, τι έχουμε να ακούσουμε!

Θα γελάνε μέχρι και οι ποδηλάτες του Άμστερνταμ!

Κοίτα να δεις, που τον Φαν'τ Σιπ τον είχαν υποτιμήσει η Μπαρτσελόνα και η Γιουνάιτεντ για να τον πάρει ο Γραμμένος. Τον Ολλανδό που δούλεψε στο Μεξικό και στην Αυστραλία.

Βγάζουν συμπεράσματα αυτοί που κατάντησαν την Εθνική να παίζει μπροστά σε 1.000 άτομα, λες και προκριθήκαμε από τώρα στο μουντιάλ του Κατάρ, ενώ η Εθνική είναι προτελευταία στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και απομένουν οι αγώνες με τη Φινλανδία και την Αρμενία. Και ποιος δεν θέλει να πάει καλά η Εθνική, όμως κάποιοι βγάζουν συμπεράσματα από ένα μόνο παιχνίδι!

Ο Γραμμένος μίλησε με στόμφο «δέκα προπονητών» μαζί, στέλνοντας για... τσάι τους προπονητές της εξέδρας:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, όχι μόνο για τη νίκη αλλά και από την εμφάνιση. Όλος ο κόσμος είδε πως αυτή η εθνική έχει μέλλον και ανασυγκροτείται με στόχο του Μουντιάλ του Κατάρ. Πρέπει να εμπιστευτούμε τα παιδιά και τον προπονητή. Έχουμε χρόνο και ικανότητα, όταν έρθει η ώρα θα είμαστε έτοιμοι. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα και να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Αυτοί που έψαχναν της Κυριακές, μιλάνε και τις Δευτέρες.

Διαβάστε επίσης

«Μήλον της έριδος» ο Ομάρ!

«Μήλον της έριδος» ο Ομάρ!

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού «έλαμψε» στα προκριματικά του Euro 2020, λαμβάνοντας αποθεωτικά σχόλια, με τα ξένα Μέσα να επιμένουν για έντονο ενδιαφέρον από το Νησί...