Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επικεντρωνόμαστε τώρα στο ματς με την ΑΕΚ» (pic)

«Επικεντρωνόμαστε τώρα στο ματς με την ΑΕΚ» (pic)
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 - 18:37

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και παρά την ήττα με 3-2, γέμισε με ικανοποίηση τον κόσμο του Θρύλο με την εντυπωσιακή του εμφάνιση και την τεράστια προσπάθεια που έβγαλαν όλοι οι «ερυθρόλευκοι» στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς με τους «Βαυαρούς», ωστόσο, πλέον είναι παρελθόν και άπαντες στις τάξεις της ομάδας επικεντρώνονται στον επόμενο τους αγώνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (27/10) κόντρα στην ΑΕΚ και πάλι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης και είναι αποφασισμένοι να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, παραμένοντας μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 1.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με ανάρτησή της στα social media έστειλε το μήνυμα για το ματς με την ΑΕΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Επικεντρωνόμαστε τώρα στον επόμενο μας αγώνα».

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα των Πειραιωτών:

Διαβάστε επίσης

«Όρθιος» κόντρα σε... 1.867.650.000 ευρώ!

«Όρθιος» κόντρα σε... 1.867.650.000 ευρώ!

Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ μαζί, έχουν φέτος χρηματιστηριακή αξία σχεδόν... 2 δισεκατομμύρια ευρώ! Κι όμως, ο Ολυμπιακός «έσκασε» που δεν τις κέρδισε! Και αυτό τα λέει όλα...

«Αυτό είναι το πνεύμα!» (pics)

«Αυτό είναι το πνεύμα!» (pics)

Υπερήφανος ο Πέδρο Μαρτίνς, για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, στο παιχνίδι με την Μπάγερν, δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια!