Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνουν παρέλαση τα δυο μέτρα και δυο σταθμά του Γραμμένου

Κάνουν παρέλαση τα δυο μέτρα και δυο σταθμά του Γραμμένου
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 - 15:41
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Ο Γραμμένος είναι δικός μας», δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης και κανονικά εδώ θα έπρεπε να σταματάει κάθε συζήτηση για τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Θα έπρεπε να βάζουμε τα γέλια πως τον αφήνουν η FIFA και η UEFA είναι επικεφαλής της ομοσπονδίας αν και κατά τα άλλα επιτηρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αρα, κι εδώ γελάμε. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Ταμ Ταμ...

Υπάρχει Γραμμένος στην ΕΠΟ αλλά τα δυο μέτρα και δυο σταθμά κάνουν παρέλαση! Δυο μέρες μετά τα γεγονότα στου Ρέντη, τα οποία ο Ολυμπιακός καταδίκασε, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Γερμανικής ΠΟ! Νωρίς το θυμήθηκε! Όμως, από την άλλη πλευρά δεν καταδίκασε τα επεισόδια σε βάρος της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε ότι η ΕΠΟ δεν έβγαλε ανακοίνωση για όσα έγιναν στις 08/09 και περιληπτικά τα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη έχουν ως εξής: Περίπου 100 άτομα εισέβαλαν σε φιλικό αγώνα που έδινε η ομάδα Κ16 της σχολής ποδοσφαίρου που διατηρεί ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο το Πολυδένδρι, χτύπησαν τον υπεύθυνο των ακαδημιών και προπηλάκισαν τους νεαρούς παίκτες, ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες πήραν μαζί τους υλικό (φανέλες, τσάντες κ.α.) που έφερε τα διακριτικά του Ολυμπιακού.

Ας έστελνε ο Γραμμένος παρόμοια επιστολή στην ένωσή του, την ΕΠΣ Μακεδονίας που είναι αρμόδια για τα παιδάκια στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως, θα ήταν καλό αν ο Γραμμένος αποφάσιζε και να διοικήσει, δεδομένου ότι η ομοσπονδία είναι απούσα από όλα τα μεγάλα προβλήματα (μέχρι και από το VAR) του ποδοσφαίρου. Απόδειξη για το πόσο ξέπεσε ο Γραμμένος είναι ότι για διάδοχός του προορίζεται ο Λασκαράκης. Ποιος ο Λασκαράκης της ΕΠΣ Θεσσαλίας!

Τέλος επισημαίνουμε και τα εξής:

-Η ομοσπονδία που τιμωρήθηκε από την UEFA για τα ναζιστικά σύμβολα στον αγώνα με την Εσθονία!

-Η ομοσπονδία που τιμωρήθηκε επειδή δεν έκανε το πιο απλό. Δεν ξεκίνησε έγκαιρα ο αγώνας της Εθνικής με την Ιταλία!

-Η ΕΠΟ δεν καταδίκασε τα δυο ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Αρη...

Διαβάστε επίσης