Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν κρατιέται ο Βαλμπουενά...

Δεν κρατιέται ο Βαλμπουενά...
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 - 20:02

Πανέτοιμος για το ματς με την Ξάνθη είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά στις υπηρεσίες του οποίου υπολογίζει κανονικά ο Πέδρο Μαρτίνς για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί (τράβηγμα στον δικέφαλο μηραίο) στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το ματς με τον ΟΦΗ (18/10) και υπολογιζόταν ότι θα επιστρέψει σε 10-15 ημέρες από τότε.

Ο Βαλμπουενά έκανε τον δικό του αγώνα δρόμου για να είναι πανέτοιμος για το ματς με την Ξάνθη, κάτι το οποίο τελικά κατάφερε.

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός δεν έβλεπε την ώρα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, κάτι το οποίο είχε κάνει φανερό και με δηλώσεις του πριν από τα ματς με την Μπάγερν και την ΑΕΚ...

Πλέον, είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση και να συνεχίσει από εκεί όπου σταμάτησε, βοηθώντας τους Πειραιώτες να πετύχουν όλους τους στόχους τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας για την Ξάνθη, με τον Κρητικό μέσο να μην αποκλείεται όμως να μην πάρει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στο ματς στην Γερμανία κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε επίσης

Η... δικαίωση μέσω του Θρύλου!

Η... δικαίωση μέσω του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός «φτιάχνει» τους παίκτες του, δίνοντας τους την ευκαιρία να κερδίσουν μία θέση στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα...

«Παίκτες και κόσμος ένα» (vid)

«Παίκτες και κόσμος ένα» (vid)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους πανηγυρισμούς των «ερυθρόλευκων» μαζί με τον κόσμο μετά τη νίκη με 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ.