Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντένσε: «Ανυπομονώ»! (vid)

Ποντένσε: «Ανυπομονώ»! (vid)
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019 - 16:37

Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του Μαρτίνς, στην ομάδα του Ολυμπιακού. Μιλώντας στη Nova, για το ματς με την Μπάγερν, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αν και η Μπάγερν δεν είναι στα καλύτερα της. Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, είναι μια ευκαιρία να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο».

Πρόσθεσε, δε, πως: «Ανυπομονώ καθώς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Βρισκόμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Πρόκειται για ένα σπουδαίο γήπεδο, όμως κι εμείς στην έδρα μας αποδείξαμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε επί ίσοις όροις την Μπάγερν. Θα μπορούσαμε να έχουμε ανατρέψει την κατάσταση και να παίρναμε ακόμα και τους τρεις βαθμούς».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι!

Θρύλος είσαι!

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως, έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι του… πάνε τα δύσκολα, όντας αποφασισμένος να τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Live στο gavros.gr στις 19:55/CS2.