Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόστιμο 17.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, 18.000 στον Καραπαπά!

Πρόστιμο 17.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, 18.000 στον Καραπαπά!
Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019 - 10:16

Πρόστιμο 17.000 ευρώ, στον ΠΑΟΚ, λοιπόν, για… προπηλακισμούς στη φυσούνα, στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Προπηλακισμούς τους οποίους κατήγγειλε ο ίδιος ο Παναθηναϊκός, αν και δεν έδωσε… μεγάλη έκταση στο θέμα και, για ευνόητους λόγους ο Διούδης απέσυρε, εντέλει, την καταγγελία του.

Δίχως το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας να ζητήσει το βίντεο, για τις καταγγελίες τις οποίες ο Παναθηναϊκός είχε κάνει με… ανακοίνωσή του (!), ο αθλητικός δικαστής της Super League κ. Μάρκου, αποφάσισε να… εξοντώσει οικονομικά τον ΠΑΟΚ, προκαλώντας την κοινή γνώμη, πέριξ της Τούμπας!

Αηδιασμένοι οι ΠΑΟΚτζήδες βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να καλείται να πληρώσει το υπέρογκο αυτό ποσό των 17.000 ευρώ, για μερικές… λεπτομέρειες, στο ματς με τον ΠΑΟ, την ώρα που ο Κώστας Καραπαπάς, για δηλώσεις του, μετά το ματς με τη Λάρισα, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 18.000 ευρώ!

Αυτή η εξίσωση ανόμοιων παραπτωμάτων ωθεί τους ΠΑΟΚτζήδες στα άκρα και τους κάνει να… βράζουν! Δεν μπορεί η ομάδα τους να τιμωρείται με τον ίδιο τρόπο, με τον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού. Ειδικά όταν εκείνος… δυσφημίζει το άθλημα, ενώ οι διαπιστευμένοι του ΠΑΟΚ, μέσα στη φυσούνα, το… εκσυγχρονίζουν, φέρνοντάς το στη νέα εποχή. Την εποχή της… «εξυγίανσης»!

Για να σοβαρευτούμε, λοιπόν, δεν είναι δυνατόν να τιμωρείται στέλεχος ομάδας, για δηλώσεις του, με το ίδιο πρόστιμο, με το οποίο τιμωρείται ομάδα για καταγγελίες, εις βάρος της, για προπηλακισμούς και ύβρεις παικτών, εντός της φυσούνας… Είναι πασιφανές ότι… κάτι δεν πάει καλά και πως η ισονομία έχει πάει, προφανώς, περίπατο…

Διαβάστε επίσης

Ο «πενηντάρης» Ζοσέ Σα!

Ο «πενηντάρης» Ζοσέ Σα!

Στο Μόναχο, κόντρα στην Μπάγερν, ο Πορτογάλος γκολκίπερ πραγματοποίησε την Νο.50 συμμετοχή του στον Ολυμπιακό, έχοντας παίξει 4.500 αγωνιστικά λεπτά...