Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To Instagram βραβεύει τον Γκιόργκι Σαββίδη!

To Instagram βραβεύει τον Γκιόργκι Σαββίδη!
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 19:27

Ναι, είναι η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Το παιδί του μπαμπά, αυτός που δεν έχει τι άλλο να κάνει και έχει άποψη για ΟΛΑ. Ο Γκιόργκι (έτσι τον λένε οι φίλοι του) Σαββίδης, έχει γίνει ένα με το κινητό και το Instagram. Έβαλε στόρι το ένα, έβαλε το άλλο.

Άποψη για όλα. Να απαντήσει στον Ολυμπιακό, να την πει για το μπάσκετ, να δείξει την αγάπη του για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Θα πιάσει τον Άρη και τον Καρυπίδη, μετά τον Ολυμπιακό και τον Καραπαπά, θα θυμηθεί τον Σάββα Θεοδωρίδη και στο τέλος θα του έρθει και καμιά αναλαμπή να βάλει κάτι για την ομάδα του.

Καταπιάστηκε με τις μεταγραφές και κόντεψε να διαλύσει την ομάδα του. Όλη η Θεσσαλονίκη το λέει πως έτσι ήρθε και το διαζύγιο με το Λουτσέσκου που δεν ήθελε τρικλοποδιές. Μη νομίζετε και ότι ο καινούργιος κόουτς περνάει καλύτερα. Έχει και αυτός τα θέματά του με τον Γκιόργκι.

Μέσα σε όλα αυτά, έρχεται το Instagram για να βραβεύσει τον γιο του μπαμπά. Σκέφτεστε τα στόρι να μην έληγαν σε 24 ώρες; Θα είχε… πέσει ο server του Instagram, που να χωρούσε τόσες και τόσες αναρτήσεις. Για όλους και για όλους. Μόνο για την… καμπούρα τους δεν έχει τίποτα.

Το Instagram θα απονείμει πλακέτα στον Γκιόργκι Σαββίδη, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του σε αυτό. Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση, προσεχώς. Ενδιαφέρον για διαπιστεύσεις για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, έχουν εκφράσει ήδη Sdna, Open, Έθνος και όλοι οι… σαλιάρηδες.

Διαβάστε επίσης

«Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε δυνατές, ανθρώπινες στιγμές» (pics)

«Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε δυνατές, ανθρώπινες στιγμές» (pics)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκης με μήνυμά του τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, αναφερόμενος στην ξεχωριστή βράβευση στον Παραολυμπιονίκη, Δημήτρη Αμπατζή.