Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός αναλαμβάνει δράση

Ο Ολυμπιακός αναλαμβάνει δράση
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - 09:44

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με ισχυρή Διοίκηση, η οποία είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα του Συλλόγου, εν τω συνόλω. Οι εικόνες με τον κόσμο του Ολυμπιακού να αγανακτεί, μέσα στο ίδιο το σπίτι της ομάδας, το γήπεδο Καραϊσκάκη, είναι αρκετές για να… ανάψουν το «φυτίλι» και να οδηγήσουν την ΠΑΕ σε δράση.

Στον Ολυμπιακό κανείς δεν έχει μάθει να μένει με τα χέρια σταυρωμένα, έως ότου… δια μαγείας τα πράγματα αλλάξουν. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παλεύει, ενάντια σε κάθε τι που βλάπτει τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο και προσπαθεί, με το ζόρι να επιβάλλει μία κατάσταση, η οποία δεν είναι σωστή.

Οι κινήσεις οι οποίες γίνονται, αλλά και εκείνες οι οποίες θα ακολουθήσουν, είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Προς την ισονομία, προς τη διόρθωση της κατάστασης, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή την κατάσταση, για την οποία μόνο ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη να κάνει κάτι. Και, φυσικά, όπως γίνεται σαφές, κάνει.

Διαβάστε επίσης

Ο Μπρούνο είναι μονάχα ένας

Ο Μπρούνο είναι μονάχα ένας

Το ρόστερ του Ολυμπιακού ανοίγει και άλλο, με τον Μαρτίνς να ρίχνει στη «μάχη» όλους τους παίκτες που διαθέτει.

Ενεργοποιεί όλα του τα «όπλα»!

Ενεργοποιεί όλα του τα «όπλα»!

Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν έχουν δείξει τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα, ωστόσο, στη συνέχεια της σεζόν θα έχουν και εκείνοι τις ευκαιρίες τους, δείχνοντας και στο δίτερμα με την Κ19 ότι είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν.