Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπρούνο είναι μονάχα ένας

Ο Μπρούνο είναι μονάχα ένας
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - 10:17

Ο δρόμος προς το 45ο είναι μακρύς, γεμάτος «νάρκες» και δύσβατος. Για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να φτάσει στον μεγάλο του στόχο, χρειάζεται τρομερή υποστήριξη, από το ίδιο του το ρόστερ. Τι σημαίνει αυτό; Πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι, ανά πάσα ώρα και στιγμή, έτοιμοι να παίξουν και να προσφέρουν. Όχι απλώς να… γεμίσουν μία θέση.

Οι ποδοσφαιριστές, τους οποίους ο Μαρτίνς δεν έχει χρησιμοποιήσει πολύ έως τώρα, είναι ποιοτικοί και ικανοί να κάνουν ακριβώς αυτό. Να προσφέρουν και να δώσουν λύσεις, εκεί όπου χρειάζεται. Τρανό παράδειγμα η περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος μπήκε στην ενδεκάδα και βοήθησε τα μέγιστα.

Η κουβέντα των ημερών γίνεται γύρω από τον Μπρούνο Φελίπε. Ο Βραζιλιάνος έδειξε πράγματα στο φιλικό με την Κ19, το Σάββατο και το βέβαιο είναι ότι ο Μπρούνο είναι… μόνο ένας. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες, πίσω από την ενδεκάδα, την οποία ο Μαρτίνς χρησιμοποιεί συνήθως, ικανοί και έτοιμοι να βοηθήσουν, με την παρουσία τους, την ομάδα να πάρει πράγματα.

Ο Μαρτίνς ανοίγει το ρόστερ του, βάζει και άλλους παίκτες στο «κάδρο» και τονώνει ακόμη περισσότερο την ομάδα, με λύσεις, εκεί όπου χρειάζονται.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αναλαμβάνει δράση

Ο Ολυμπιακός αναλαμβάνει δράση

Δεν έχει μάθει να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και δεν θα καθίσει τώρα, απέναντι στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.