Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά και στην αθλητική δικαιοσύνη...

Δύο μέτρα και δύο σταθμά και στην αθλητική δικαιοσύνη...
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - 22:25

Το τελευταίο διάστημα η ΕΠΟ έχει προχωρήσει σε συνεχόμενες, στοχευμένες όπως φαίνεται πιεθαρχικές διώξεις κατά των εκπροσώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πειθαρχικές διώξεις που γίνονται με τη λογική των δύο μέτρων και δύο σταθμών... Κάτι το οποίο αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων… κλείνουν τα μάτια σε προκλητικές και ακραίες αναρτήσεις αξιωματούχων άλλων ΠΑΕ.

Με τον Γιώργο Σαββίδη να μην έχει σταματήσει να προκαλεί, και δεν είναι ο μόνος από τον ΠΑΟΚ, μέσω των social media, πολλές φορές με υβριστικές αναρτήσεις, όμως ακόμη δεν του έχει γίνει κάποια πειθαρχική δίωξη από τους ίδιους δικαστές, οι οποίοι φαίνεται να είναι… ευαίσθητοι μόνο όταν πρόκειται για εκπροσώπους του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, αναφέρθηκαν στην επιστολή τους προς την Πολιτεία στα δύο μέτρα και δύο σταθμά που διατηρεί η ΕΠΟ και στην αθλητική δικαιοσύνη εκτός της διαιτησίας.

Με την αδιαφάνεια και τη διαφθορά της Ομοσπονδίας να έχει γίνει πλέον ορατή σε όλους και τους ανθρώπους των Πειραιωτών να είναι αποφασισμένοι χρησιμοποιώντας όλα τα νόμιμα μέσα να την καταπολεμήσουν.

Διαβάστε επίσης

«Μπράβο λιοντάρια» (pic)

«Μπράβο λιοντάρια» (pic)

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά προς τους Ρούμπεν Σεμέδο, Ζοσέ Σα και Ντανιέλ Ποντένσε για την πρόκριση της Πορτογαλίας στο Euro2020.