Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανάσες» σε Ομάρ!

«Ανάσες» σε Ομάρ!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 - 21:10

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει το περισσότερο… κουπί από το ξεκίνημα της σεζόν είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός μπακ παίζει ασταμάτητα σε Ολυμπιακό και στην εθνική του ομάδα με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποφασίζει να του δίνει ανάσες στο ματς με τον Πανιώνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Ομάρ, ξεκουράζοντάς τον ενόψει Τότεναμ και ΠΑΟΚ που ακολουθούν.

Κάτι το οποίο έχει την ευχέρεια να πραγματοποιήσει ο Μαρτίνς, έχοντας πολλές λύσεις στα χέρια του, με τους Τοροσίδη και Μπρούνο Γκασπάρ να μπορούν να καλύψουν εξαιρετικά το δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Εκτός αποστολής εκτός από τον Ομάρ έμειναν επίσης οι Κούτρης και Μπενζιά, ο τιμωρημένος Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο ανέτοιμος Λάζαρος και ο τραυματίας Φορτούνης.

Διαβάστε επίσης

FIFA: «Αξιολογούμε την επιστολή του Ολυμπιακού»

FIFA: «Αξιολογούμε την επιστολή του Ολυμπιακού»

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε απάντησή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε ότι επιβεβαιώνει την επιστολή που έχει λάβει από τους «ερυθρόλευκους», την οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και αξιολογεί.

«Μέσα» Βαλμπουενά και Γκιλιέρμε!

«Μέσα» Βαλμπουενά και Γκιλιέρμε!

Και οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα και βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον Πανιώνιο.