Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σέρβος προσπερνάει αυτή τη στιγμή…

Ο Σέρβος προσπερνάει αυτή τη στιγμή…
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 - 16:01

Δεν προκάλεσε τρομερή έκπληξη ο αποκλεισμός του Μάξι Λοβέρα, από την αποστολή, για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, απέναντι στην Τότεναμ. Ο Αργεντινός έκανε κακό ματς, στη Νέα Σμύρνη, δεν βοήθησε ιδιαιτέρως και κρίνεται, στην παρούσα φάση, ανέτοιμος για να μπει στα «βαθιά» του Ολυμπιακού.

Χρόνο έχει, παίκτης-επένδυση και με προοπτική λογίζεται, δεν του παίρνει κανείς… το κεφάλι. Ωστόσο, το ματς στο Λονδίνο κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντικό, για προφανείς λόγους. Και για αυτό φαντάζει σωστότερη επιλογή, ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς.

Η λογική λέει ότι ο Σέρβος θα είναι στον πάγκο. Με βασικούς τους Μασούρα και Ποντένσε. Ωστόσο, ακόμη και έτσι, ο Σέρβος δείχνει, αυτή τη στιγμή, πιο έτοιμος, για τέτοιου είδους ματς, από τον νεαρό Αργεντινό. Η παρουσία του Ραντζέλοβιτς στο Μόναχο κρίθηκε καλή και ο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο Σέρβος μπορεί, αυτή τη στιγμή, να βοηθήσει περισσότερο από τον συμπαίκτη του, από την Αργεντινή.

Παράλληλα, ο Μαρτίνς επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά τη δικαιοσύνη, η οποία τον διακρίνει. Αφήνει τον Λοβέρα εκτός, στέλνοντάς του και ένα μήνυμα, ότι περιμένει βελτίωση, στο άμεσο μέλλον. Ο Αργεντινός είναι μεγάλη ελπίδα για τον Ολυμπιακό και ο Μαρτίνς τον πιστεύει πολύ. Ωστόσο, πάνω από όλα είναι, πάντοτε, το σύνολο και το καλό της ομάδας.

Διαβάστε επίσης