Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευδιάθετοι οι παικταράδες (pic)

Ευδιάθετοι οι παικταράδες (pic)
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 - 12:52

Ο Θρύλος πηγαίνει στο Λονδίνο με αρκετή πίεση στην… πλάτη του. Τόσο σε επίπεδο Champions League, όσο και σε επίπεδο Super League 1. Τα καλά αποτελέσματα (αυτό για τον Ολυμπιακό σημαίνει νίκη) στα δύο προσεχή ματς, σε Ελλάδα (με ΠΑΟΚ) και Ευρώπη (με Τότεναμ), είναι απολύτως επιβεβλημένα. Άπαντες το έχουν αυτό στο μυαλό τους και πρώτοι οι παίκτες, οι οποίοι γνωρίζουν καλά ότι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

Παρόλα αυτά, η διάθεση δεν λείπει. Και λογικό, αφού άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» είναι ακόμη στο ρετιρέ της Super League 1, ενώ παίζουν ακόμη την πρόκρισή τους, στους «16» του Champions League! Ο Ολυμπιακός είναι μέσα σε όλους τους στόχους του και συνεχίζει να διακρίνεται, ακόμη και με κάποια «στραβοπατήματα» (βλέπε ΟΑΚΑ, Ξάνθη, Νέα Σμύρνη, Βελιγράδι), τα οποία θα μπορούσε να είχε αποφύγει.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανέβασε μια σέλφι, με τους Ελ Αραμπί, Μπόμπι Αλέν και Γιασίν Μπενζιά, από το αεροπλάνο για το Λονδίνο, στην οποία χαμογελούν και δείχνουν την καλή τους διάθεση! Διάθεση λογική, αφού παίζουν στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, είναι πρώτοι, είναι στο Champions League και κρατούν την τύχη στα χέρια τους, στον δρόμο για το 45ο. Το ζήτημα, τώρα, είναι να αφήσουν στην άκρη κάθε κακή εμφάνιση εντός αγωνιστικού χώρου και να δείξουν το 100% της μεγάλης αξίας τους, παίρνοντας αποτέλεσμα στο Λονδίνο και -φυσικά- νικώντας τον ΠΑΟΚ!

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος στο Λονδίνο! (pics, vid)

Ο Θρύλος στο Λονδίνο! (pics, vid)

Προχωράει το πρόγραμμά του ο Θρύλος, ο οποίος βρίσκεται επί βρετανικού εδάφους. Η πρώτη φωτό, μέσα από το αεροπλάνο.