Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την Παρασκευή (29/11) η συνάντηση Ολυμπιακού-Αυγενάκη

Την Παρασκευή (29/11) η συνάντηση Ολυμπιακού-Αυγενάκη
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 - 21:34

Η συνάντηση που είχαν ζητήσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τον Λευτέρη Αυγενάκη θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (29/11, 10:00), σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το υφυπουργείο αθλητισμού.

Οι «ερυθρόλευκοι», υπενθυμίζουμε, είχαν στείλει επιστολή προς τον υφυπουργό αθλητισμού, καταγράφοντάς του αναλυτικά όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ζητώντας παράλληλα μία συνάντηση, προκειμένου να τεθούν λεπτομερώς τα στοιχεία που καταγράφοντας στην επιστολή.

Η συγκεκριμένη συνάντηση, λοιπόν, έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επόμενες εξελίξεις.

Με τον Ολυμπιακό να είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενημερώνοντας αναλυτικά τον υφυπουργό αθλητισμού για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια της «εξυγίανσης».

Διαβάστε επίσης

Ο Αβραάμ των ντέρμπι! (vid)

Ο Αβραάμ των ντέρμπι! (vid)

Ο έμπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού γνωρίζει όσο λίγοι τη σημασία αγώνων όπως αυτό που έρχεται κόντρα στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να επιστρέψει στην 11αδα, οδηγώντας τον Θρύλο σε μία ακόμη νίκη επί των Θεσσαλονικέων.

Ζητά εξηγήσεις η FIFA από ΕΠΟ και ΚΕΔ...

Ζητά εξηγήσεις η FIFA από ΕΠΟ και ΚΕΔ...

Έπειτα από την επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Λευτέρη Αυγενάκη, η FIFA ζητάει από τις ΕΠΟ και ΚΕΔ να απαντήσουν σε όλα αυτά που αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι».